Saloanele Spitalului Novaci, dotate cu televizoare și frigidere

Toate cele 28 de saloane ale Spitalului Orășenesc Novaci au fost dotate cu televizoare și frigidere, astfel încât pacienții să poată beneficia de cele mai bune condiții hoteliere. Managerul Emil Grigore spune că la ora actuală nu există niciun salon care să nu aibă frigider și televizor.

Spitalul Orășenesc Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi șapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia.
Luând în calcul dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
La ora actuală, Spitalul Orășenesc Novaci este unul model. Condițiile hoteliere oferite pacienților sunt la standarde ridicate. “Recent am achiziționat încă 10 frigidere și 17 televizoare, astfel că la ora actuală toate cele 28 de saloane au astfel de dotări”, confirmă Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
În luna iulie, au fost achiziționate 43 de paturi noi, cu tot cu saltele, care au intrat în dotarea Secției Medicală.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here