Scandal la Văgiulești! Doi tineri au ajuns în arest

Scandalul a avut loc aseară. Soția unui bărbat de 47 de ani, din comuna Văgiulești, a sunat la 112 și a anunțat că soţul său a fost victima unei agresiuni.

”La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică care a constatat că un bărbat de 47 de ani, din comuna Văgiuleşti, a fost agresat fizic de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate, în timpul unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool, când acesta a reproşat unui grup, din care făcea parte şi agresorul, că deranjează liniştea publică în dreptul casei sale. Persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

În urma audierilor, polițiștii au reținut doi tineri de 19 și 28 de ani, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia sunt cercetați pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi amenințare, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Astăzi, suspecții vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here