Se cere continuitate la Pandurii

Emil Dică, noul director sportiv de la club, trage speranţe că echipa cea mai reprezentativă a judeţului Gorj va termina acest sezon cu acelaşi antrenor. Pandurii a ajuns pe ultimul loc în eşalonul secund, după ce a fost condusă de Ştefan Nanu, Mihai Teja, Adrian Iencsi şi Marcel Ploaie. Dică spune că a trăit această situaţie din postura de jucător, dar că fotbaliştii sunt bulversaţi de schimbările frecvente de la nivelul băncii tehnice.
“Nu mi se pare normal să schimbi 5 antrenori. Eu sunt păţit pentru că am avut şi eu parte de o asemenea situaţie la Târgu Mureş. Au fost antrenori schimbaţi după 11 zile. Este greu şi ca jucător, indiferent cât de profesionist eşti şi de cât de mult ţi-ai dori. Fiecare antrenor are filosofia lui, şi să vii să schimbi la 2-3 luni nu este uşor pentru nimeni. Se vine cu alt sistem de joc, este greu să faci imediat ce-şi doreşte acel antrenor. Sper să avem rezultate şi să nu se mai întâmple”, a comentat Dică. Fostul mijlocaş consideră că numirea lui Adrian Bogoi a fost de bun augur şi crede că Pandurii nu va mai apela la alt “principal” până la finalul campionatului.
“Am mare încredere în Adrian Bogoi, are toată susţinerea mea. Cunoaşte foarte bine jucătorii, cu majoritatea a lucrat când erau juniori. Îmi doresc să începem bine campionatul, să avem rezultate bune, şi să terminăm cu actualul antrenor pe bancă”, a spus Dică. Bogoi nu a cunoscut până acum gustul victoriei, în meciurile oficiale, pe banca pandurilor, la fel ca şi predecesorul său Marcel Ploaie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here