Șef nou la Serviciul Rutier Gorj

Fostul șef al Poliţiei Rutiere din Caraş-Severin, Decebal Davidoiu, va conduce Serviciul Rutier Gorj. Comisarul șef de Poliţie a fost împuternicit, luni, să exercite această funcție, pe o perioadă de șase luni, în timp ce Lucian Brâncuş va conduce Biroul Rutier Municipal Târgu-Jiu, în locul Adinei Vasile. ”Începând cu data de 1 mai, la comanda Serviciului Rutier a fost împuternicit șef serviciu domnul comisar șef de Poliție Davidoiu Ion Decebal, pentru următoarele șase luni”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Concursul câştigat de Daniel Săvulescu, anulat
În luna ianuarie, la Serviciul Rutier Gorj a fost organizat concursul cu recrutare din sursă internă pentru ocuparea funcţiei de șef, singurul candidat, Daniel Săvulescu, reușind să obțină nota 9.5. Proba de selecţie a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, însă ulterior concursul a fost anulat, întrucât, potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, nu au fost respectate procedurile privind validarea rezultatului.

Împuternicirea șefului Poliției Gorj, prelungită
Împuternicit șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în luna octombrie a anului trecut, Ion Cristian Muscălescu a fost anunțat că va rămâne la conducerea instituției, încă șase luni. ”Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne a fost prelungită împuternicirea pentru încă șase luni”, a declarat pentru Gorjeanul, Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române.
Comisarul-șef de poliție Ion Cristian Muscălescu a fost împuternicit să exercite această funcție, cu caracter temporar, după pensionarea lui Marius Dascălu. În prezent, acesta se află în concediu.
Adjuncții săi sunt Daniel Fețanu și Ion Frățilescu. Înainte de a veni la Târgu-Jiu, șeful IPJ Gorj a condus Secţia Regională de Poliţie Transporturi Timişoara.

Viorel Caragea va ieși la pensie
Fostul șef al IPJ Gorj și director al Centrului Chinologic Sibiu, Viorel Caragea, va ieși la pensie, în această lună. ”A depus documentele de pensionare”, a mai precizat Georgian Drăgan.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here