Simona Mărgăian Tiriplică, la un pas să fie fiică de primar! – Tatăl blondei, acuzate de o escrocherie de 44 de miliarde de lei, a candidat de două ori pentru postul de edil de Scoarța

Blonda din Scoarța, somată de un septuagenar italian să-i restituie, în maximum cinci zile, 780.000 euro(44 de miliarde de lei), mașina cumpărată și bijuteriile fostei soții, scandal care a făcut înconjurul României creând discuții aprinse și în rândul românilor care muncesc cinstit în Italia, s-a visat și fiică de primar. Asta deoarece, tatăl său, Ion Tiriplică, fost economist la Grimex, a candidat de două ori, fără succes însă, pentru fotoliul de primar al comunei Scoarța. La ultimul scrutin, din 2016, tatăl Simonei a obținut doar 26 de voturi, deși, cu un an în urmă scorul electoral al candidatului independent a fost format din trei cifre. 

 

Simona Mărgăian Tiriplică, blonda de 30 de ani din Scoarța, căreia la finalul lunii septembrie i-au intrat în cont, în România, 480.000 euro, banii obținuți din vânzarea casei italianului Francesco Thiela, de 73 de ani, cu care a avut o relație în ultimii doi ani, putea fi acum fiica primarului de Scoarța. Tatăl său, Ion Tiriplică, a candidat în 2012 pentru Primăria Scoarța ca independent și a obținut atunci 285 de voturi. Candidatul fusese ajutat în campanie de fiica sa și de fostul soț al acesteia, ambii având numeroși fini în rândul locuitorilor de etnie rromă din Scoarța, persoanele fiind convinse de cei doi să-l voteze pe Ion Tiriplică, primar. Mesele întinse finilor și notorietatea celor doi au ajutat candidatul care, deși era independent, a obținut un scor după cel al candidatului PSD. Tatăl Simonei a pierdut însă  alegerile, dar și-a reîncercat norocul și în vara lui 2016, de data asta candidând din partea Partidului Național Democrat. Scorul lui Tiriplică, fără ajutorul fiicei sale implicate deja în relația cu italianul, a fost mult sub cel din 2012, pensionarul obținând doar 26 de voturi la acest scrutin.

Bani de la Francesco și pentru tăticu’!
Potrivit lui Francesco Thiela, fostul candidat ar fi avut probleme de sănătate, iar italianul i-ar fi trimis bani, prin fiica Simona, pentru o intervenție chirurgicală la una dintre mâini. Italianul nu este convins acum dacă intervenția a fost una reală sau doar o altă modalitate de a-l goli de bani, Simona cerându-i deseori mari sume de bani motivând că ea ori membrii familiei au grave probleme de sănătate, fapt subliniat și de avocata acestuia, Oana Anghel.

Soția candidatului, în grupul infracțional
Acum, imaginea candidatului Ion Tiriplică este însă complet pătată, dacă mai vrea să-și încerce norocul pentru un nou mandat de primar în 2020, după ce nu doar fiica este implicată într-un scandal cu conotații penale, ci și soția sa și actualul ginere. Reamintim că cei trei, fiica Simona, soția Cornelia și ginerele Ion Mărgăian, fostului candidat la alegerile locale din Scoarța, atât în 2012, cât și în 2016, sunt acuzați de italianul de 73 de ani, Francesco Thiela, că ar fi acționat împreună pentru escrocarea sa, cu suma de 780.000 euro și numeroase alte bunuri.
ANAMARIA STOICA

3 COMENTARII

  1. Dar de ce il scoteti responsabil pe tata pentru matrapazlacurile fiicei?
    Diana aia din Rasova, de-a fost la televizor la Nunti de poveste, n-a fost tot una din panaramele Gorjului, rascunoscuta in toata Obreja pentru asemenea prestatii contra cost? Ce vina ar fi avut taica sau ca fie-sa isi vindea ce-si vindea pe bani?
    Sau alta Diana, aia de la Slivilesti, pai ce era vinovat tasu ca a ramas ea gravida si si-a omorat copilul?
    Tot tatii sunt vinovati si pentru serviciile care sunt oferite pe 50 de lei pe centura Tg Jiului?

    • eu am ajuns la concluzia ca gorjeanul e un ziar pro psd iar articolul are ca tinta mocirlirea viitorilor candadati la urmatoarele aleger. Din cate articole cu actualul primar Stamatoiu Ion s-au publicat in ziar toate sunt numai de bine, totul e lapte si bine. In loc sa faca articole despre starea apei potabile din comuna care e plina de calcar, are numai gunoaie pe retea si mai nou pute a clor de nu-ti vine sa dai nici la animale sau de spre banii care se toaca la primarie ziarista Ana Maria scrie CanCan. Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here