Societate

Ne jucăm, învăţăm şi creştem împreună

 | 31 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

La Complexul de Servicii Alternative la Protecţia Rezidenţială Tîrgu-Jiu, luni, 29.05.2017, orele 12.30, a avut loc întâlnirea ,,Împreună suntem o familie!’’, acțiunea fiind inclusă în cadrul proiectului educaţional ,,Ne jucăm, învăţăm şi creştem împreună!’’ desfășurat în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu-Jiu.
Astfel, preşcolarii grupelor mică B şi mare D, coordonaţi de prof. Rusu Gabriela, prof. Popescu Daniela, prof. Mălăescu Cicilia, prof. Croicu Elena, director Prof. Ionescu Sina şi părinţii acestora s-au întâlnit cu copiii din centru, mamele acestora şi doamna coordonator a centrului, Săulescu Ramona, precum, pentru a stabili raporturi afectivepozitive între membrii grupurilor de copii prin desfăşurarea unor activităţi artistice, de voluntariat şi de petrecere a timpului împreună, ca într-o familie. Cu toții au dăruit din puritatea și inocența copilăriei lumină și speranță, dragoste și prietenie.
Scopul a fost de a oferi copiilor aflaţi în dificultate din acest centru un strop de bucurie, iar copiilor voluntari din grădiniţă o schimbare în educaţia lor, trăind o nouă experienţă de viaţă. Adulţilor participanţie oferim posibilitatea de a descoperi ce înseamnă toleranţa, bucuria de a dărui şi munca în echipă.
Mulţumim tuturor celor ce s-au implicat în desfășurarea acestei acțiuni, voluntarilor pentru susţinerea oferită în reuşita activităţii!
Prof. Rusu Gabriela
Prof. Popescu Daniela

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL