Statul de funcţii al Poliţiei Locale Târgu-Jiu a fost modificat

Consilierii municipali au aprobat modificarea statului de funcţii al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, în cadrul şedinţei din 29 iunie. Modificarea nu vizează numărul maxim de posturi al Poliţiei Locale, ci doar modificarea gradelor profesionale din “asistent” în “principal” şi din “principal” în “superior” a 15 funcţii publice de poliţist local.

În perioada 16-18 iunie 2015, în cadrul instituţiei s-a desfăşurat examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, în limita funcţiilor publice destinate promovării aprobate prin Planul de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2015, conform prevederilor art. 65 din Legea188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici cu modificările şi completările ulterioare, art.125 din HG nr 611/2008 modificată şi completată prin HG nr. 1173/2008.
În urma susţinerii examenului de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, conducerea Poliţiei Locale a solicitat modificarea statului de funcţii. Astfel, consilierii municipali au aprobat modificarea statului de funcţii al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, în cadrul şedinţei din 29 iunie. Modificarea nu vizează numărul maxim de posturi al Poliţiei Locale, ci doar modificarea gradelor profesionale din “asistent” în “principal” şi din “principal” în “superior” a 15 funcţii publice de poliţist local.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here