Tașcău: ,,Festivitatea de la CNTV NU a fost anostă! Modul și locul de desfășurare s-a stabilit cu primarul Romanescu”

Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național Tudor Vladimirescu, s-a arătat șocat de comunicatul de presă al PNL Gorj, de ieri, care considera că festivitatea de deschidere a noului an școlar de la acest liceu a fost anostă, pentru simplul motiv că primarul orașului este un liberal nu un pesedist.

,,Comunicatul PNL este un afront adus primarului Romanescu. O să-i cer să conteste public cele stabilite în acel comunicat incorect care este doar o mizerie”, a spus, revoltat, în urmă cu câteva minute, directorul Tașcău, menționând că desfășurarea evenimentului a fost discutată, în amănunt, cu primarul municipiului Târgu-Jiu, programul fiind apoi publicat pe site-ul liceului.

,,Am fost sunat de directorul Zaharia de la Edilitara care m-a întrebat dacă ne aduce scena pentru deschiderea anului școlar. L-am refuzat pe domnul Zaharia, deoarece stabilisem cu domnul primar Romanescu să facem festivitatea în aula instituției. Nu era prima oară când deschideam anul școlar acolo și în acel mod. Domnul primar a vizitat chiar sălile de clasă, de la pregătitoatoare până la I-IV și a fost mulțumit de festivitate. Cum să spui o asemenea aberație apoi, mă refer la PNL Gorj, că festivitatea a fost anostă pentru că primarul nu e PSD-ist. Este o inepție și un afront adus primarului Romanescu”, a completat Tașcău, explicând că între PNL Gorj și primarul Romanescu se dovedește că nu există o comunicare eficientă.

Tașcău a explicat că scena a fost folosită la deschiderile la care au venit miniștrii, dar în rest evenimentele legate de deschiderea anului școlar au fost tot timpul organizate în aula CNTV, cum s-a întâmplat și ieri.

De altfel, în comunicatul PNL Gorj se precizau următoarele vizavi de festivitatea de la CNTV: ,,În municipiul Tg-Jiu, festivitățile de deschidere a noului an școlar au fost anoste. La Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, spre exemplu, este pentru prima dată când nu se organizează o festivitate fastuoasă cu ocazia deschiderii noului an școlar și asta, pentru că anul acesta, primarul este liberal și nu PSD-ist, coleg de coaliție cu directorul școlii. Primarul municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu, a decis să deschidă anul școlar la CNTV și a avut surpriza de a participa la o festivitate organizată fugitiv, foarte scurtă și extrem de anostă, elevii fiind rapid duși în clasele lor de către profesori sau învățători”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here