Tinerii acuzați că au lovit un agent de pază, eliberați

Minorul de 17 ani, din comuna Slivilești și bărbatul de 25 de ani, din comuna Bolboși, care au fost reținuți, marți, în urma unui scandal care a avut loc, vineri seara, în fața unei discoteci din Borăscu, au fost eliberați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. După o noapte de arest, anchetatorii au dispus măsura controlului judiciar în acest caz. În fața camerelor de filmat, aceștia au refuzat să facă declarații. Suspiciunea este că l-ar fi lovit pe agentul de pază cu o bâtă de baseball în cap, pentru că nu le-ar fi permis să intre în local, întrucât aveau interdicție impusă de patronul clubului. ”La data de 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Motru au fost sesizaţi de un bărbat de 35 de ani, administrator al unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, la discoteca organizată în comuna Borăscu, ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că doi tineri ar fi coborât dintr-un autoturism şi ar fi exercitat acte de violenţă împotriva agentului de al discotecii, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pe fondul interdicţiei de a pătrunde în local, pusă celor doi de către administratorul societăţii. Nicio persoană participantă la altercaţie nu a mai fost găsită de poliţişti la faţa locului. Agentul de pază a suferit leziuni şi s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind continuate cercetările pentru fi stabilite împrejurările exacte în care au avut loc faptele”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.
Alți trei tineri de 20, 22 şi 26 de ani, toţi din comuna Bolboşi şi unul de 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, din anturajul suspecților reținuți, sunt cercetați în libertate, pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. Victima a mers la spital, după altercație.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here