Toamnă cu suflet, la Centrul de zi ,,Christian”

În data de 11 octombrie 2017 a avut loc în cadrul Centrului de zi ,,Christian”, activitatea culturală-artistică, ce a fost organizată cu ocazia anotimpului de toamnă. La eveniment a participat și primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Programul a cuprins recitaluri la chitară, poezii de suflet, scenete și momente artistice ce au cuprins mesaje cu un mare impact emoțional. “Ne-am bucurat să fim vizitați de Domnul Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu ce a fost pentru prima dată în mijlocul nostru, alături de persoanele cu dizabilități. Am avut posibilitatea de a-i dărui domnului primar o lucrare realizată de unul dintre beneficiarii centrului constând într-o pictură pe scoarță de copac.
Am primit felicitări pentru momentul desfășurat și membrii prezenți s-au simțit foarte bine pentru aplauzele puternice ca drept mulțumire.”, au declarat reprezentanții centrului.
Conducerea Centrului de zi ,,Christian” își dorește ca toate persoanele care trec pragul centrului să se simtă bine în mijlocul celor ce frecventează această locație, să își deschidă sufletul pentru a descoperi oameni speciali și pentru a le cunoaște poveștile de viață din care să învețe că nici un obstacol nu este imposibil de depășit.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here