Reţeta zilei – Salată de vară cu şuncă

511

Ingrediente:

salată verde, 3-4 roşii, 2 ardei graşi, 150 g şuncă slabă, 1 ceapă, măsline, 50 g brânză, 2-3 linguri ulei, 1 lingură oţet, sare şi piper după gust.

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală salata, se taie în bucăţi şi se pune într-un castron mare;

Ardeii se curăţă de seminţe, se taie rondele şi se adaugă peste salată;

Se taie şunca cubuleţe, ceapa se curăţă şi se taie felii subţiri, apoi se pun toate în castron împreună cu măslinele;

Separat, se prepară un sos vinegreta, amestecând uleiul cu oţet, sare şi piper, după gust, care se toarnă peste salată;

Se amestecă cu grijă ca să nu se sfărâme ingredientele. Deasupra se pun roşiile tăiate felii şi brânza rasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.