Economie

Controale comune pe comercializarea produselor din carne

16 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii  |  348 vizualizari
carmangerie

Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj a demarat o campanie comună de verificare a cărnii şi produselor din carne din magazinele din municipiu, în colaborare cu echipe ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.
“Am încheiat un protocol cu Jandarmeria şi Poliţia, iar echipele lor ne sprijină în efectuarea acestor inspecţii. Tematica de control a venit de la Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Am efectuat weekend-ul trecut mai multe astfel de controale la magazinele alimentare şi carmangeriile din municipiul Târgu-Jiu. Controale similare am efectuat şi astăzi (n.r. ieri), şi echipele noastre au aplicat şi o sancţiune de 2.000 de lei la un magazin din Târgu-Jiu pentru diverse nereguli depistate în timpul controlului. Acţiunile vor continua până în zilele de dinaintea Crăciunului. Practic, verificăm depozitarea cărnii şi a produselor din carne, etichetarea acestora, trasabilitatea, prelucrarea produselor din carne, spaţiile de comercializare şi documentele de provenienţă”, a declarat directorul executiv al DSVSA Gorj, Nicolae Călescu.
Izabella Molnar

Semnatura eletronica CertDigital
Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

ECO JURNAL