Societate

Eleve din Motru, la Olimpiada „Tinerii Dezbat”

 | 19 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Trei eleve ale Colegiului Naţional „George Coşbuc” din Motru se vor prezenta la faza naţională a Olimpiadei “Tinerii Dezbat” 2017, care va avealoc la Piatra-Neamţ în luna iulie. Abia întoarsă de la faza naţională a Olimpiadei de Socio-Umane desfăşurată la Deva în vacanţa de primăvară cu un binemeritat premiu special, mențiune a MENCS şi o nota de 9,20, Eunice Novacovici şi-a activat echipa de dezbateri şi cu aceeaşi putere, pasiune şi perseverenţă s-a apucat de lucru schimbând doar puţin registrul tematic.

Semnatura eletronica CertDigital

Echipa formată din Eunice Novacovici, Bianca Rotaru şi Ramona Chiseliţă s-au prezentat la faza judeţeană a Olimpiadei “Tinerii Dezbat”, organizată la finele săptămânii trecute, la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din municipiul Târgu-Jiu. După câteva meciuri jucate cu Colegiul Naţional “Spiru Haret” şi Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” au fost declarate câştigătoare cu o decizie unanimă de 5-0. Declarată câştigătoare, echipa CNGC Motru, coordonata de Nicolae Negrea va reprezenta judeţul Gorj la faza naţională.
Astfel, Eunice, Bianca şi Ramona au demonstrat încă o dată că pasiunea pentru dezbateri, perseverenţa şi puterea de a continua este cheia succesului. Elevele şi-au dezvoltat această pasiune încă din clasa a IX-a prin participarea la FNDA, organizat la Timişoara, iar, ulterior, la alte competiţii din Bucureşti şi Cluj.
I.M.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL