O Mişcare şi 70 de membri

Fundaţia Mişcarea Populară a fost lansată, joi, şi în judeţul Gorj, la restaurantul pedelistului Nicu Daviţoiu, în prezenţa preşedintelui Marian Preda, dar şi a consilierului prezidenţial Cristian Diaconescu, aceştia întâlnindu-se la Târgu-Jiu cu o parte dintre cei peste 70 de membri ai fundaţiei la nivelul judeţului. Membri în cauză nu au fost văzuţi de presă, la ora conferinţei 12.30, în spaţiul aferent întâlnirii nefiind nici ţipenie de membru al Fundaţiei Mişcarea Populară Gorj.

“De curând au fost depuse documentele în justiţie pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară. Avansăm foarte rapid cu acest proiect care are practic două braţe, unul civil şi unul politic. Am fost astăzi la o întâlnire cu o parte dintre cei peste 70 de membri ai Fundaţiei Mişcarea Populară din judeţul Gorj, a fost o întâlnire interesantă. (…) Încercăm să construim, prin Partidul Mişcarea Populară şi prin fundaţie, o opoziţie reală. Cei care sunt la noi, o bună parte nu au mai făcut politică, la nivel naţional aproximativ 85 % nu au fost membri ai altor partide, ceilalţi au fost membri de partide din zona de dreapta”, a declarat Marian Preda.
De Fundaţia Mişcarea Populară la Gorj se va ocupa tânărul scriitor Andrei Novac. “Am acceptat să coordonez Fundaţia Mişcarea Populară la Gorj pentru că eu cred în principiile pe care le promovează Mişcarea Populară şi pentru că la Târgu-Jiu este nevoie să reactivăm o societate civilă care aproape nu există. Coordonez constituirea unui grup de conducere a fundaţiei la Târgu-Jiu. Fundaţia va genera oameni pentru partid”, a declarat acesta.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here