Ultima Ora

Interpreta Emilia Bubulac a decedat astăzi, la scurt timp după soțul ei!

 | 28 iulie 2017, 14:12 | 0 comentarii | 

Moartea artistei din Boroșteni, comuna Peștișani, a survenit în București, în această dimineață, în urma unui stop cardiac, cel mai probabil din cauza supărării, spun surse apropiate familiei. Asta deoarece, miercuri spre joi, soțul Emiliei, suferind de o boală gravă, a decedat. Nu demult, Emilia a fost cu soțul ei la o cunoscută clinică din Viena, asta pentru a le cere medicilor de aici să-l facă bine pe partenerul ei de viață.

Semnatura eletronica CertDigital

Săptămâna trecută, Emilia Bubulac a revenit la Gorj pentru a-i asigura tatălui ei, în etate de aproape 90 de ani, bolnav, lemnele necesare pentru iarnă. Tatăl artistei, fost maistru constructor de drumuri forestiere, nu este singurul lucru care o aducea însă, pe Emilia, des în Gorj. Ea, la Peștișani, se ocupa de Asociația Dor și Cânt a Obștei Peștișani, condusă de Ion Poenaru.

Localnicii comunei Peștișani sunt consternați la vestea decesului Emiliei Bubulac, și unii au încercat chiar să ia legătura cu fiica artistei, stabilită în străinătate, pentru a o întreba pe aceasta unde va fi îngropată mama și tatăl ei.

Artista avea vârsta de 68 de ani.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL