Reţeta zilei – Salată de conopidă cu brânză dulce şi iaurt

802

Ingrediente:

1 conopidă mare, 1 iaurt mare, 200 g de brânză dulce de vaci, 4-5 căţei de usturoi, 2 legături de mărar, piper alb măcinat şi sare.

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi conopida. Desfaceţi apoi conopida în bucheţele şi fierbeţi-le 5 minute. Scurgeţi conopida de zeamă şi lăsaţi-o să se răcească. Între timp, zdrobiţi usturoiul şi tocaţi fin mărarul.

Amestecaţi ingredientele într-un castron, adăugând piper alb şi sare după gust.

Salata de conopidă cu brânză dulce şi iaurt se serveşte rece.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.