Actualitate

Motociclist omorât la Topeşti de un cal întâlnit pe şosea

 | 16 noiembrie 2010, 23:29 | 0 comentarii | 

DSCF2188Încă o nenorocire s-a mai produs pe şoselele Gorjului, proprietarii de animale şi autorităţile părând să nu fi învăţat lecţia din anii trecuţi, numărul morţilor nepunând prea mult pe gânduri pe cineva în mod serios.

Semnatura eletronica CertDigital

Un tânăr de 23 de ani din Peştişani a murit în cursul nopţii de luni spre marţi, după ce motocicleta pe care o conducea a izbit în plin un cal aflat liber pe şosea, în accident mai fiind rănit un alt tânăr, care a ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Accidentul s-a produs pe raza oraşului Tismana, în satul Topeşti, pe o porţiune de drum drept şi iluminată pe timp de noapte, singurul bec defect în acel moment de la reţeaua de iluminat stradal fiind cel de la locul unde s-a produs impactul.

Adrian Plai era din comuna Peştişani şi împreună cu un prieten de-al său se deplasau spre localitatea Topeşti, motociclistul decedând imediat după impactul cu animalul aflat pe carosabil. „Efectuăm cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier şi, de asemenea, încercăm să identificăm proprietarul animalului. În funcţie de concluziile anchetei vom stabili sancţiunile pentru fiecare persoană implicată în acest eveniment”, a precizat inspectorul Lucian Brâncuşi, din cadrul IPJ Gorj, cel care a coordonat ancheta la faţa locului. Poliţiştii au audiat deja în cursul nopţii o bătrână din sat, indicată de mai mulţi localnici ca fiind stăpâna calului lăsat liber.

Un al doilea tânăr rănit în accident şi aflat pe motocicletă a fost transportat la spital, medicul Alina Bumbaru, din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu menţionând că acesta este în afara oricărui pericol. „Pacientul ne-a fost adus de o ambulanţă şi prezintă traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal şi fractură de antebraţ. Nu pune probleme deosebite şi este stabil hemodinamic”, a menţionat medicul. Trupul neînsufleţit al tânărului decedat în accident a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. El urma să se căsătorească în primăvara anului viitor, conform părinţilor care au venit la locul tragediei. Acestora nu le venea să creadă că motocicleta pentru care Adrian făcuse o adevărată pasiune l-a costat viaţa, în urmă cu o lună un ofiţer de poliţie pierzându-şi şi el viaţa după ce a preferat să meargă pe două roţi la o plimbare pe unul din drumurile bune din judeţ.

Gelu Ionescu

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL